Som Pagesos col·labora en la Jornada FEHM – Cooperatives Agroalimentàries de les Balears

Jornada FEHM-Cooperatives

Fecha:

Divendres, dia 21 d’abril, va tenir lloc la Jornada FEHM – Cooperatives Agroalimentàries de les Illes Balears, en la qual ha col·laborat Som Pagesos amb l’aportació de producte local.

L’objectiu d’aquesta Jornada és la facilitació del consum de producte local per part del sector turístic, però la primera passa és definir què és el producte agroalimentari local i com es pot integrar en l’oferta gastronòmica turística.

Personalitats com ara María José Aguiló, vicepresidenta executiva de FEHM, Jerónima Bonafé, presidenta de les Cooperatives Agro-alimentàries de les Illes Balears, el director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, Fernando Fernández, i el secretari general de la conselleria de Model Econòmic,  Turisme i Treball, Rubén Castro, han destacat la importància d’incorporar els productes locals a l’oferta hotelera i de que aquests dos sectors, l’agroalimentari i l’hoteler, estiguin units.

Com no podia ser d’una altra manera, Som Pagesos hi ha participat aportant producte local a la degustació organitzada pel xef Claudio Lemos, que ha tancat la Jornada.

Feu clic aquí per tenir més detalls de la notícia.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ