II Jornada de Portes Obertes de MercaPalma

II Jornada Portes Obertes MercaPalma

Fecha:

Toni Monjo, director de Som Pagesos, va ser present a la II Jornada de Portes Obertes que va tenir lloc a MercaPalma. En aquest encontre, es va posar de manifest la manca d’espai i de personal com a principals problemàtiques del producte local de Mallorca.

La jornada va començar amb una visita a les instal·lacions de MercaPalma amb les autoritats pertinents per continuar amb una taula redona centrada en els agents involucrats en el procés de producció. En aquest debat, s’han analitzat els principals problemes del producte local a Mallorca, com ara la manca d’espai i de personal, però també la manca d’inversió, entre d’altres.

Toni Monjo, a la seva intervenció, ha valorat el compromís social dels consumidors, sense oblidar que encara queda molta feina per fer, principalment, reduir l’entrada de producte importat i augmentar la producció de producte local.

Altres aportacions de diferents sectors involucrats, com ara el de la restauració, també han estat molt interessants i, entre tots, han coincidit en la necessitat de treballar plegats per tal de millorar la situació.

Feu clic aquí per tenir més informació.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ