La innovació aplicada a l’agroalimentació

La innovació aplicada a l'agroalimentació

Fecha:

Toni Monjo, en qualitat de director, es va reunir amb el Director General de Comerç, Miquel Piñol, i amb Aitor Morras, Director General d’Innovació del Govern de les Illes Balears, en representació de Som Pagesos, format per Agromallorca, Es Merca, Agroilla i Terracor. L’objectiu era trobar vies de col·laboració i sinèrgies en matèria d’innovació aplicada a l’agroalimentació a través del sistema blockchain. Un bon exemple és el projecte Centre Pagès Logístic, que demostra com aspectes com la traçabilitat del producte o el control de flux de caixes podrien beneficiar-se de la tecnologia punta i de la I+D, tant a l’agricultura com a la comercialització i logística agroalimentària.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ