PARTICIPACIÓ DE SOM PAGESOS A HORECA

Horeca-1

Fecha:

Aquesta setmana, ha tingut lloc la sisena edició d’HORECA al Velòdrom Illes Balears, un punt d’encontre per als professionals de la hoteleria i la restauració de la nostra illa. Com no podia ser d’una altra manera, Som Pagesos ha format part d’aquest esdeveniment per promocionar, fomentar i defensar la producció i el consum dels productes locals de quilòmetre zero com a garantia de qualitat i originalitat.

Estand de Som Pagesos a la fira HORECA

L’estand de Som Pagesos es va omplir de colors i olors amb l’exposició del producte local de temporada que va ser seleccionat per a l’ocasió. Tomàtigues de ramellet, taronges i mandarines, llimones, carabasses, moniatos i moltes altres fruites, verdures i hortalisses de la nostra terra, que es convertiren en un símbol de caràcter i naturalitat.

Així, Som Pagesos va posar de relleu la importància de facilitar i protegir la producció local i de promoure el seu consum, per tal no tan sols d’impulsar els productes de quilòmetre zero sinó també de contribuir a la bona salut de la nostra economia.

A més de l’exposició de producte local que Som Pagesos va oferir als assistents a la fira, es varen dur a terme una sèrie d’activitats gastronòmiques que contribuïren a la visibilitat de les propietats culinàries que tenen els nostres productes. Al llarg dels tres dies que va durar aquest encontre, vàrem contar amb la col·laboració inestimable dels xefs Miquel Serra, qui va oferir unes tradicionals i sempre ben rebudes sopes mallorquines i un frit de pastanagues, Andreu Moreno, qui ens va sorprendre amb un fusionat talo pagès de verdures amb seitan i encurtits mallorquins i un brownie de tomàtiga de ramellet amb xocolata, i Ricardo Rossi, qui ens va delectar amb una coca de bledes amb pinyons i tàrtar de tonyina i maonesa coent.

El xef Andreu Moreno i Roger Gotarredona, de Tàndem Comunicació, presentant el talo pagès.
El xef Miquel Serra en el moment de la preparació de les sopes mallorquines
Dues de les creacions gastronòmiques que es varen presentar durant la fira

Volem agrair a l’organització d’HORECA la celebració d’aquest encontre tan necessari i, per descomptat, als assistents i visitants, sense els quals no tindria sentit. Ens veiem l’any que ve!

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ