Toni Monjo participa en la jornada sobre la marca al món agroalimentari, organitzada per la Conselleria d’Agricultura.

EDIFICI CONSELLERIA AGRICULTURA

Fecha:

Avui, el gerent de SOM PAGESOS, Toni Monjo, ha estat ponent a la jornada organitzada per la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears. En la comercialització de productes agroalimentaris sovint sorgeixen dubtes sobre les marques o noms comercials.

L’objectiu d’aquest curs ha estat exposar els conceptes bàsics de la naturalesa de les marques, els diferents tipus de marques que es poden registrar, el cost i beneficis que suposa, etc. Tota aquesta informació és interessant i necessària per a una correcta orientació comercial dels operadors d’empreses agroalimentàries.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ