SOM PAGESOS PARTICIPA EN EL NETWORKING DEL PROJECTE EUROPEU PLOUTOS PER ACOSTAR EL PRODUCTE LOCAL ALS SECTORS D’HOTELERIA I RESTAURACIÓ

Networking-som-pagesos

Fecha:

Avui, Som Pagesos ha participat en el networking organitzat per Coop. Agroalimentàries de les Illes Balears i el Projecte Europeu Ploutos, dins una sèrie de tallers i reunions que s’estan duguen a terme per tal de promocionar el producte local de Mallorca.
A la jornada han participat Som Pagesos, Cooperativa de Sóller i Camp Mallorquí, com a representants del sector agrari, i el Grup Arabella i el xef Claudio Lemos, per la banda dels sectors hoteler i restauració. La intenció d’aquesta reunió ha estat trobar junts punts en comú i crear sinergies perquè el producte local arribi als hotels i restaurants de Mallorca.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ