SOM PAGESOS A LA I JORNADA SOBRE CULTIUS HORTÍCOLES DEL IRFAP

e3e015af-9fb4-41e5-bd46-7985bb655254

Fecha:

Avui, Guillem Adrover, representant de Terracor i uns dels socis fundadors de SOM PAGESOS, ha participat en la I Jornada sobre cultius Hortícoles organitzada per l’Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP) al centre BIT d’Inca. El director de SOM PAGESOS, Toni Monjo, també ha assistit a la jornada centrada a transferir al sector agroalimentari recursos i coneixements per a afrontar els reptes actuals i de futur.

A més de comptar amb la participació de COEXPHAL, de l’IFAPA i de tècnics de l’empresa de plàstics agrícoles SOTRAFA, la jornada ha tancat amb una taula rodona damunt l’evolució i reptes de l’horticultura a les Illes Balears, amb l’experiència de productors de les illes, en la que ha participat Adrover com a membre de SOM PAGESOS.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ