SOM PAGESOS PARTICIPA AL PROJECTE PLOUTOS

WhatsApp Image 2022-09-22 at 12.14.36 (3)

Fecha:

Avui en Toni Monjo, gerent de SOM PAGESOS, ha assistit a Raixa a la primera jornada de portes obertes del projecte europeu PLOUTOS, que sota el finançament de la Comissió Europea a través del programa Horitzó 2020, cerca accelerar la digitalització del món agroalimentari, millorant la seva competitivitat i productibilitat generant sinergies amb el sector del turisme. Les Illes Balears són un dels onze pilots seleccionats per aquesta tasca. I Agromallorca, soci fundador de SOM PAGESOS, és l’empresa agroalimentària seleccionada per posar-ho en pràctica.

La jornada ha estat un seminari on els actors del món agroalimentari i el sector turístic, han treballat sota la coordinació de TNO (principal centre de recerca dels Països Baixos) per a identificar sinergies entre tots dos sectors, definir reptes i començar a treballar sobre potencials nous models de negoci que poden sorgir entre els diferents actors convidats.

Créixer junts ens dona més possibilitat d’èxit!

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ