SOM PAGESOS A IB3 RADIO. LA NOVA PROPOSTA DE LA MINISTRA DE TREBALL A DEBAT

Captura (101)

Fecha:

El director de SOM PAGESOS, Toni Monjo, ha estat entrevistat per Maria Ferrer al programa AL DIA d’IB3 Ràdio. L’entrevista s’ha centrat a la nova proposta de la ministra de Treball, Yolanda Díaz, per posar un preu límit a la cistella de productes bàsics per al consumidor final. En opinió de Toni Monjo, el sector primari no pot assolir el cost d’aquesta proposta que repercutiria en el marge de benefici, ja mínim, dels pagesos. El director de SOM PAGESOS pensa que perquè sigui viable, es necessita ajuda directa de les institucions per assolir les pèrdues de cost.

Per veure la entrevista sencera i tenir més detalls de la qüestió de com està el sector agroalimentari amb tota la problemàtica actual, podeu accedir al següent enllaç: https://ib3.org/aldia?pl=1&cont=a1e83d2b-335b-11ed-a5ea-040300000000 des de el minut 1:11 al 1:25 5 de l’emissió.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ