SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ

2

Fecha:

SOM PAGESOS presenta la campanya que promociona el segell que garanteix l’origen dels productes mallorquins

SOM PAGESOS és una marca de qualitat creada pels quatre majors productors agro-alimentaris de Mallorca amb el suport del Govern de les Illes Balears.

Palma 12 de juliol – Ahir vespre va tenir lloc la presentació de la campanya publicitària de la marca de qualitat SOM PAGESOS al restaurant Varadero de Palma. SOM PAGESOS és una iniciativa dels quatre majors productors horto-frutícoles de Mallorca: Agromallorca, Agroilla, Terracor Es Merca. La campanya de publicitat ha estat produïda per Tàndem Comunicació i l’acte ha estat conduït pel seu director, Roger Gotarrodona.


El director de SOM PAGESOS, Toni Monjo, ha presentat el projecte donant a conèixer els objectius que la marca vol aconseguir: “defensar i promocionar el producte local de fruita i verdura, de proximitat i de temporada, esdevenir la marca de qualitat referent pels productes agro-alimentaris mallorquins per tal de liderar la seva producció i promoció i transmetre el valor afegit que aporten a l’economia i a la societat”


Isabel Vicens, en nom dels quatre fundadors de SOM PAGESOS, AGROMALLORCA, AGROILLA, TERRACOR I ES MERCA, ha incidit en els mateixos valors, afegint que “es necessita comptar amb tots els sectors econòmics i socials, per poder créixer junts, sense deixar ningú de costat. Si no és així, el futur econòmic i la sostenibilitat de l’illa estan en perill”. També Vicens va prometre “donar dades de venda del producte mallorquí al final de l’estiu, per animar a més empreses a afegir-se al projecte”.


Per la seva banda, el Sr. Fernando Fernández, director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, de la conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears ha congratulat a tots els impulsors d’aquesta iniciativa, que el Govern ha recolzat des dels seus inicis. Ha destacat la feina de les dones que hi ha darrere, sobretot la de la Gerent de SEMILLA, Georgina Brunet, felicitant el seu esforç i empenta al projecte. Un projecte que està en concordança amb la filosofia del Govern d’impulsar els valors de creixement dels sectors econòmics de l’illa amb la sostenibilitat necessària per garantir un futur pròsper per tots.


La presentació de SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ ha estat clausurada per la presidenta del Consell de Mallorca, Sra. Catalina Cladera, que ha recalcat la importància de la creació d’aquesta marca de qualitat i diferència al marc del sector agro-alimentari, tan important com el turístic a l’hora de créixer i millorar l’economia sostenible de l’illa.
A l’acte han assistit representants de tots els sectors i associacions empresarials de l’illa. Així com gran part de les empreses agroalimentàries.
L’acte va cloure amb una degustació de productes mallorquins.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ