Som Pagesos a la inauguració de les noves instal·lacions de Terracor

SOM PAGESOS A TERRACOR

Fecha:

Avui, el nostre director Toni Monjo, ha assistit a la inauguració de les noves instal·lacions dels nostres companys de Terracor, soci fundador de SOM PAGESOS juntament amb AGROMALLORCA, ES MERCA i AGROILLA. Aquest nou centre agrícola de 5.000 m2 està a Manacor i es calcula que mourà 8 milions de quilos de producte local i de km0.

En Toni Monjo ha presentat les bases de la nova marca de qualitat de producte local de Mallorca SOM PAGESOS. També ha recalcat la importància i el compromís del sector primari en la diversificació de l’economia insular i la seva contribució a l’equilibri productiu, territorial i social.

A la foto de portada: Jaume Pou, enginyer tècnic agrícola i director de producció d’Agromallorca, Toni Monjo, director de Som Pagesos, Georgina Brunet, gerent de SEMILLA, Mae de la Concha, consellera d’Agricultura del Govern de les Illes Balears i Guillem Adrover, gerent de Terracor.

Toni Monjo, director de Som Pagesos de Mallorca

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ